meeatelier

COLLECTIE, SHOWROOM EN ATELIER

Mee atelier voert een zeer uitgebreide collectie stoffen en materialen voor gordijnen en bekleding. We zijn gespecialiseerd in bijzondere stoffen die u niet overal tegenkomt maar wel een unieke uitstraling aan uw interieur geven. We werken vaak samen met stylisten en architecten.

Een greep uit ons assortiment en onze diensten:

• Gordijnen in alle soorten en maten zoals overgordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en ook zonwering
• Meubels stofferen zoals banken, eetkamerstoelen, sofa’s, fauteuils, barkrukken, etc.
• Kussens voor zowel binnen als buiten

Bent u op zoek naar een uitgebreide collectie binnenhuiscouture, stoffen en/of interieurstoffering? Wilt u hulp en advies bij het inrichten van uw interieur? Bent u op zoek naar deskundig advies over stoffering en materialen? Maak dan een afspraak, wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies op maat en u kunt onze uitgebreide showroom bezoeken.

Onze diverse collectie en jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing hebben om uw eigen droominterieur werkelijkheid te laten worden.

Bij u thuis

Graag komen we bij u langs voor een advies op maat. We bekijken de huidige situatie en bespreken samen wat uw wensen zijn, welke kleuren, vloeren en of er ook andere veranderingen meespelen zoals nieuwe meubels. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Showroom en atelier

De vervolgafspraak vindt plaats in ons atelier met een fysieke presentatie van stoffen en ophangsystemen die volgens ons het beste passen. Als we samen de juiste oplossing hebben gevonden wordt alles bij u thuis ingemeten en maken we een offerte. Indien u akkoord bent worden materialen waar nodig besteld en wordt alles in ons atelier vervaardigd.

In ons atelier vervaardigen we alle gordijnen en ophangsystemen zelf volledig op maat. Daarnaast verzorgen we daar ook de bekleding van uw meubels, kussens, etc. Bij ons atelier vindt u ook onze showroom. In onze showroom kunt u zelf zien en voelen wat we in huis hebben. U treft voorbeelden van vele stoffen voor gordijnen en bekleding. Breng een bezoek aan onze showroom en doe inspiratie op. We maken graag tijd voor u voor een advies op maat. Maak vandaag nog een afspraak.

Plaatsing en montage

Na vervaardiging wordt alles netjes geplaatst en gemonteerd. Zo komt uw nieuwe interieur tot leven. U krijgt een duidelijk advies over gebruik en onderhoud (indien van toepassing).